JALEN®️

Huhtikuussa vuonna 2013 päätin toteuttaa unelmani ja perustin yrityksen, joka valmistaa erilaisia tuotteita koiraharrastajille ja heidän koirilleen. Palveluskoiraharrastajana minulle oli alusta asti selvää, että tuotteiden pitää kestää kovaa käyttöä, joten ompelutyön on oltava ammattimaista ja käyttämieni materiaalien ja lukkojen laadukkaita. Liikeideani on tuottaa korkealaatuisia, kestäviä ja pitkäikäisiä harrastusvälineitä eri kohderyhmille. Haluan tarjota asiakkailleni aktiivisen tuotekehittelyn myötä uusia ideoita ja hyvälaatuisia materiaaleja maailmalta. Asiakaspiirin ja kokemuksen kasvaessa uskalsin jäädä kokopäivätoimiseksi yrittäjäksi vuonna 2018 ja vaikka kotimainen käsityö ei pysty kilpailemaan halpatuonnin kanssa hinnalla - laadulla kyllä! Me suomalaiset pienyrittäjät olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme laatua, luotettavuutta ja jatkuvuutta. Olen iloinen, että JALEN-tuotemerkki on otettu markkinoilla näin hyvin vastaan ja haluan kiittää asiakkaitani kaikista näistä vuosista, ihanasta palautteesta ja siitä, että arvostatte laatua ja suomalaista käsityötä!

Minun tuotteita menee harrastus-ja virkakoirille ja myös arkikäyttöön, koska olen tosi tarkka että hihnat ja pannat kestävät! Tuotteiden pitää olla näyttäviä ja huolella tehty, mutta ennen kaikkea kestäviä. Sekä tietysti suomalaista käsityötä!

Minun ensimmäinen saksanpaimenkoira oli Birra, joka muutti minulle vuonna 1992, Birran kanssa aloitin harrastamaan agilitya ja tokoa. Seuraavien koirien Åke, Ed ja Yvi mukana heräsi kiinnostus näyttelyihin sekä koiraurheiluun. Lajeihimme kuului eri PK lajit, kuten viesti sekä metsäjälki. Myöhemmin alkoi kiinnostaa myös IPO/IGP käyttölinjaisten saksanpaimenkoirien myötä.

Vuonna 2009 hankin ensimmäinen käyttölinjainen saksanpaimenkoiran Elvin, jonka kanssa osallistuttiin muutamaan kokeeseen. Tuloksia teimme kestävyyskokeesta (AD), käyttäytymiskoe (BH), suojelusta (IPO1), erikoisjäljeltä (FH1,FH2). Seuraava koirani oli myös samasta kennelistä ja harrastimme erilaisia PK-lajeja, kävimme myös kokeissa ja saatiin esim. IPO1 tulos.

Perheeseen kuuluu nykyään jackrusselinterrieri Milou, saksanpaimenkoirat Moka ja Fiba.


Minulle on tärkeää, että :

  • Tuotteeni toimivat kentällä, töissä sekä vapaa-aikana.

  • Niiden pitää olla hyvin ommeltuja ja lisäksi näyttävät hyviltä.

  • Minun tuotteet kestävät ammattimaista kulutusta ja käyttöä.

  • Kaikki tuotteet ompelen teollisuuskoneella ja vahvalla kulutusta kestävällä langalla.

  • Tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja ne tehdään aidoista ja alkuperäisistä materiaaleista.

  • Käyttötarkoituksen, koon ja rodun mukaan.
    Minulla on pitkä kokemus koiraharrastuspuolelta eri lajeista, joten tiedän miten eri materiaalit käyttäytyvät.

Jaana Alén / JALEN