MITTATILAUS
JALEN-tuotesarjojen JALEN SHOP ohella valmistan myös yksilöllisiä,uniikkeja ja personoituja mittatilaustuotteita asiakkaan toiveiden mukaan. Tuotteet räätälöidään yhdessä ja asiakas valitsee materiaalit.

TIETOA MATERIAALIT - sivulta löydät infoa JALEN käyttämistä materiaaleista.

Hihnojen nauhat   Hihnojen lukko     Pantojen lukko    Pantojen nauha     Brodeeraus     Pehmusteet  Heijastin  

 Mittatilaus/Hintatiedustelu lomakkeen kautta:


MAKSAMINEN

-MobilePay 0414617827 

-Tilisiirto. Tilinumero: FI44 5549 6620 0941 06 JALEN

-Lasku

Mittatilaustuotteet maksetaan etukäteen.

Saat sähköpostiisi laskun / maksutiedot tilaamastasi tuotteesta, kun hinta ja tuotteet on vahvistettu.Maksun saavuttua tilillemme, tilaus siirtyy ompelujonoon

TOIMITUSAIKA JA -TAPA

-Postipaketti. hinta alk 6.90€- 7.90€   Oma posti 

Mittatilaustuotteiden Valmistus/toimitusaika on yleensä 3-5 viikkoa maksun saapumisesta, ruuhka-aikoina(kesäkausi)tilaukset voi venyä jopa 8 viikkoon.Koska valmistan  tuotteita jälleenmyyjille niin yksittäisille mittatilauksilla on pitempi toimitusaikaa. Jälleenmyyjätilaukset/virkakoira tuotteet hoidan aina järjestyksessä ensimmäisenä!

 Hinnat sis. ALV 24%, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin

Tilauksen käsittelyä varten tutustu ensin JALEN-tuotteisiin etukäteen.

Tuotteet valmistetaan tilauksesta yksilöllisesti juuri sinulle ja koirallesi, ilmoitettuun käyttötarkoitukseen, koiran koon ja rodun mukaan. Tuotteet ovat mittatilaustuotteita ja asiakas vastaa itse mittaamisesta. Mittausvirheestä johtuvaa vikaa ei korvata eikä tuotetta vaihdeta. Ole siis huolellinen, kun otat mittoja ja pyydä tarvittaessa apua. koiran mittausohje! Mikäli tuote vastaa tilauksen yhteydessä annettuja mittoja ja tuotetta voi käyttötarkoituksensa mukaisesti käyttää, on se tilauksen mukaisesti oikein tehty. Tilauksesta tuotteeseen voidaan tehdä muutoksia myöhemminkin (esim. vaihtaa lukko), mutta asiakas vastaa kaikista postikuluista sekä uuden osan hinnasta.