Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

1.PUOLIKURISTAVAT PANNAT

Puolikuristavaa pantaa varten mittaa koiran kaulanympärys heti korvien takaa. Ota tiukka mitta pehmeällä mittanauhalla. Tämä mitta on pannan minimimitta, jonka lisäksi tulee kiristyvä osa, joka on yleensä 7cm-15cm,riippuu koiran pään ympärysmitasta numero 3.

2.SOLKI- ja PIKALUKKOPANTAA varten mittaa koiran kaulanympärys heti korvien takaa( kohdasta 1.) ja kohdasta 2.siitä kohtaa missä haluat pannan "istuvan" koiralla (kaulan leveimmästä kohdasta)

Y-VALJAS säädettävä

4.Koiran kaulanympärysmitta säkästä vähän pannanpaikan alapuolelta, kuitenkin niin ettei valjas paina koiran henkitorvea tai estä lapojen liikkumista.

5.Eturinnasta --> etujalkojen takaa.

6.Rinnanympärys: ota mitta noin 5cm etujalkojen takaa, koiran rintakehän leveimmältä kohdalta.

7.Niskasta säkään.

3.Päänympärysmitta.

Hyvät valjaat eivät paina koiran kurkkua, lapaa tai vatsaa. kaikki mitat otettava napakasti.

8.KUONOPANTA

Kuono mitataan kuonon juuresta ja kaulan mitta otetaan heti korvien takaa,kuten pannat 1.

Pannat valmistan aina koiran kaulan mittojen mukaan niin saa hyvin istuva panta,pannasta otan sisämitta joka samaa kuin koirankaula.

Jos olet ottanut mitan vanhasta pannasta niin ilmoita se tilatessasi. Huomioi että tämä mittaustapa ei ole koskaan yhtä tarkka kuin koiran kaulasta otettu mitta/ varmista oikean kokoista pantaa.Jos koirallasi on taipumusta vetää pää pannasta läpi niin silloin mitta on ehdottomasti otettava kaulalta.