TOIMITUSAIKA

Verkkokauppan tuotteiden Valmistus/toimitusaika on yleensä 5-8 viikkoa maksun saapumisesta, ruuhka-aikoina tilaukset voi venyä jopa 13 viikkoon.

Koska valmistan tuotteita jälleenmyyjille niin yksittäisille mittatilauksilla on pitempi toimitusaikaa. Jälleenmyyjätilaukset ,pentusetit ja  virkakoira tuotteet  tuotteet hoidan aina järjestyksessä ensimmäisenä!

Toimitustavat ja -kulut

Postipaketti toimitetaan valittuun Postin palvelupisteeseen ja vastaanottaja saa saapumisilmoituksen nopeasti tekstiviestinä,voit myös seurata pakettin kulkua omaposti sovelluksessa, https://www.posti.fi/fi/henkiloille/omaposti

-Postipaketti alk 6.95€  

-Postiennakkopaketti (Vain viranomaisille)  Osta ja myy turvallisesti! Lähetä postiennakolla ja vastaanottaja saa paketin maksettuaan lähettäjän valitseman summan.vastaanottaja lunastaa paketin postista maksamalla siitä määräämäsi ennakkosumman. Maksun voi suorittaa joko käteisellä, pankkikortilla tai luottokorttilla.

-Nouto ilmainen 

Maksaminen ja maksutavat

-Tilisiirto/MobilePay Mittatilaus maksetaan etukäteen.

 Heti tilauksen jättämisen jälkeen sinulle lähetetään sähköpostiin tilausvahvistus,jossa näkyy tilaamasi tuotteet,Saat sähköpostiin maksutiedot tilaamastasi tuotteesta kun hinta/tuote on vahvistettu.Tarkista roskaposti jos maksutiedot ei ole tullut viikon sisällä.

Maksun saavuttua tilillemme, tilaus siirtyy ompelujonoon. Mikäli maksu venyy niin toimitusaika myös muutuu koska väliin ehtii tulla muiden maksetut tilaukset!

-Lasku ennakkomaksu (Kimppatilaukset,yhdistykset) 

Lähetään kun asiakas on hyväksynnyt tuotteen. Kun olen vastaanottanut tilauksesi, lähetän laskun sähköpostitse (tarkista roskaposti jos lasku ei ole tullut viikon sisällä)

Maksun saavuttua tilillemme, tilaus siirtyy ompelujonoon. Mikäli maksu venyy niin toimitusaika myös muutuu koska väliin ehtii tulla muiden maksetut tilaukset!

-Postiennakko (Vain viranomaisille)  vastaanottaja lunastaa paketin postista maksamalla siitä määräämäsi ennakkosumman. Maksun voi suorittaa joko käteisellä, pankkikortilla tai luottokorttilla. 

Tilaukset käsittelen aina arkisin klo 10.00-15.00 välisenä aikana.