TOIMITUSAIKA

Mittatilaustuotteiden ja Verkkokauppan tuotteiden Valmistus/toimitusaika on yleensä 3-5 viikkoa maksun saapumisesta, ruuhka-aikoina(kesäkausi)tilaukset voi venyä jopa 8 viikkoon.

Koska valmistan tuotteita jälleenmyyjille niin yksittäisille mittatilauksilla on pitempi toimitusaikaa. Jälleenmyyjätilaukset/virkakoira tuotteet ja maksetut tuotteet hoidan aina järjestyksessä ensimmäisenä!

Toimitustavat ja -kulut

Postipaketti toimitetaan valittuun Postin palvelupisteeseen ja vastaanottaja saa saapumisilmoituksen nopeasti tekstiviestinä,voit myös seurata pakettin kulkua omaposti sovelluksessa,https://www.posti.fi/fi/henkiloille/omaposti

-Postipaketti alk 6.90€  

-Postiennakkopaketti (Vain viranomaisille)  Osta ja myy turvallisesti! Lähetä postiennakolla ja vastaanottaja saa paketin maksettuaan lähettäjän valitseman summan.vastaanottaja lunastaa paketin postista maksamalla siitä määräämäsi ennakkosumman. Maksun voi suorittaa joko käteisellä, pankkikortilla tai luottokorttilla.

-Nouto ilmainen Rusthollintie 13,10620 Tammisaari.

Maksaminen ja maksutavat

-Tilisiirto/MobilePay Mittatilaus maksetaan etukäteen.

 Heti tilauksen jättämisen jälkeen sinulle lähetetään sähköpostiin tilausvahvistus,jossa näkyy tilaamasi tuotteet,Saat sähköpostiin maksutiedot tilaamastasi tuotteesta kun hinta/tuote on vahvistettu.Maksun saavuttua tilillemme, tilaus siirtyy ompelujonoon.tarkista roskaposti jos maksutiedot ei ole tullut viikon sisällä.

-PayPal 2€ jalenk9gear@gmail.com

-Lasku ennakkomaksu (Kimppatilaukset,yhdistykset) Lähetään kun asiakas on hyväksynnyt tuotteen. Kun olen vastaanottanut tilauksesi, lähetän laskun sähköpostitse (tarkista roskaposti jos lasku ei ole tullut viikon sisällä) Maksun saavuttua tilillemme, tilaus siirtyy ompelujonoon. Mikäli maksu venyy niin toimitusaika myös muutuu koska väliin ehtii tulla muiden maksetut tilaukset!

-Postiennakko (Vain viranomaisille)  vastaanottaja lunastaa paketin postista maksamalla siitä määräämäsi ennakkosumman. Maksun voi suorittaa joko käteisellä, pankkikortilla tai luottokorttilla.