Tuotteen valmistusaika

Mittatilaustuotteet valmistetaan tilauksesta ja niiden toimitusajat vaihtelevat 6-8 viikkoon + postitus. 

Huomioithan kuitenkin, että tilausta ei siiretä ompelujonolle ennen kuin maksu on suoritettu eli 6-8 viikon valmistumisaika alkaa vasta silloin kun tilaus on maksettu!

Ruuhka-aikana toimitusaikataulu voi venyä jopa 11 viikkoa.

 Koska valmistan suuria määriä tuotteita jälleenmyyjille, virkakoirille sekä kasvattajille, yksittäisten tilausten valmistus- sekä toimitusaika on tällä hetkellä pidempi.Kannattaa varautua siihen että viesteihin ja sähköposteihin vastaamisen kanssa saattaa kestää, koska ompeleminen vie paljon aikaa.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista.

välillisistä haitoista.

Toimitustavat ja -kulut

-Postipaketti alk. 9.90€  

Postipaketti toimitetaan osoitteen perusteella pääsääntöisesti annetun postinumeroalueen sisällä osoitetta lähimpänä olevaan Postin noutopisteeseen ja vastaanottaja saa saapumisilmoituksen nopeasti tekstiviestinä,voit seurata pakettin kulkua omaposti sovelluksessa. Postipaketin säilytysaikaa on 7 päivää.

-Nouto ilmainen 

Maksaminen ja maksutavat

-Tilisiirto

-Lasku

Mittatilaustuotteet/verkkokauppan tuotteet maksetaan etukäteen. Heti tilauksen jättämisen jälkeen sinulle lähetetään sähköpostiin automaattinen tilausvahvistus, jossa näkyvät mm. tilaamasi tuotteet, tilauksen loppusumma sekä maksuohjeet. 

Kun maksusuoritus on saapunut tilillemme, tilaus siirtyy käsiteltäväksi. 

VIRKAKOIRA

Toimitu- ja maksutapaa

Postiennakkopaketti

Vastaanottaja lunastaa paketin postista maksamalla siitä määräämäsi ennakkosumman. Maksun voi suorittaa joko  pankkikortilla tai luottokortilla.