Takuu ja tuotevastuu

TUOTETAKUU

Kaikilla tuotteilla on vuoden takuu ostopäivästä kuittia vastaan. Takuu koskee ompeleita ja metalliosia. Viallinen tuote palautetaan asiakkaan kustannuksella ja korjattu/korvaava tuote toimitetaan takaisin asiakkaalle meidän kustannuksella. Jos huomaat että, ompeleet ovat jostain syystä auenneet takuun aikana, niin viallisen tuotteen palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella, ota yhteyttä sähköpostilla jalenk9gear@gmail.com. 

 Palauttamattomia tuotteita ei korvata.

Huomaathan ettei takuuseen kuulu:

  • mitkään alennuksessa olevat tuotteet.

  • Brodeeraus

  • huolimattomasta käsittelystä aiheutuneet rikkoutumiset (esim. koira purrut hihnan rikki)

  • tuotteen normaali kuluminen

  • tuotteen väärinkäytöstä johtuvia vikoja ei korjata

-Takuutuote lähetetään kotiovelle  Rusthollintie 13,10620 Tammisaari, toimitusta varten 0414617827.

Takuuvaihto/korjatut tuotteet ovat uusia, samanlaisia / saman tyyppisiä ja ne toimitaan valmistajan kustannuksella takaisin asiakkaalle. Toimitusta varten tarvitsen asiakkaan osoiteen ja puhelinnumeron.

Tuotevastuu

JALEN ei vasta huolimattomasta tai virheellisestä käytöstä, normaalista kulumisesta johtuvia vikoja tai annettujen käyttöohjeiden vastaisesta tuotteiden käyttämisestä eikä välillisistä vahingoista ihmisille sekä eläimille.

Tuotteet valmistetaan tilauksesta yksilöllisesti juuri sinulle ja koirallesi ilmoitettuun käyttötarkoitukseen, koiran koon ja rodun mukaan.

Huom! Tuotteet ovat mittatilaustuotteita ja asiakas vastaa itse mittaamisesta. Mittausvirheestä johtuvaa vikaa ei korvata eikä tuotetta vaihdeta. Ole siis huolellinen, kun otat mittoja ja pyydä tarvittaessa apua.

Mikäli tuote vastaa tilauksen yhteydessä annettuja mittoja ja tuotetta voi käyttötarkoituksensa mukaisesti käyttää, on se tilauksen mukaisesti oikein tehty.

Kuluttajasuojalaki

Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalle mittatilaustyönä tehdyllä tuotteella ei ole palautusoikeutta, muutoin kuin jos se on viallinen. Viallisella tuotteella on normaali 14 vrk:n palautusoikeus. (Kuluttajansuojalaki 6.luku, 16)

Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Asiakas vastaa itse verkkokaupasta tilaamansa tuotteen sopivuudesta.

Asiakas on vastuussa, mikäli tilaa lemmikilleen ali-/ylimitoitetun tuotteen. Tuotteiden käyttö riehakkaalla, vetävällä, remmirähjäävällä ja/tai karkailevalla koiralla on aina omistajan vastuulla. Koiran omistaja vastaa aina koiran muille aiheuttamasta vahingosta, eikä tuotteiden käyttö vähennä tätä vastuuta vahingon sattuessa.

YHTEYDENOTTO