JALEN TUOTETAKUU

Jalen antaa 24 kk takuun tuotteen ompeleille (ei brodeeraus), tai lyhyeen ajan sisällä rikkoutunut lukko ( 1kk ostospäivästä) kuittia vastaan.

Huomaathan ettei takuuseen kuulu:

  • mitkään alennuksessa olevat tuotteet.

  • huolimattomasta käsittelystä aiheutuneet rikkoutumiset (esim. koira purrut hihnan rikki)

  • tuotteen normaali kuluminen (materiaalit kuluu, haurastuu ja haalistuu ajan kuluessa, eikä yli 12 kk vanhoja, kuluneita tuotteita vaihdeta uusiin,kun hihna kuluu niin sen vetolujuus heikkenee.Kulutamme liinoja, hihnoja ja pantoja niin erilailla ettei käyttöikää voi ennustaa.

  • tuotteen väärinkäytöstä johtuvia vikoja ei korjata

  • Pestäessä kankaaseen tulevia värivirheitä ei korvata. Pese siis tuote/tuotteet sopivan miedolla pesuaineella, 40 asteessa. Pesukoneeseen laitettaessa tulee lukko suojata ettei se vahingoitu.

Tuotevastuu

JALEN ei vasta huolimattomasta tai virheellisestä käytöstä, normaalista kulumisesta johtuvia vikoja tai annettujen käyttöohjeiden vastaisesta tuotteiden käyttämisestä eikä välillisistä vahingoista ihmisille sekä eläimille.

Tuotteet valmistetaan tilauksesta yksilöllisesti juuri sinulle ja koirallesi, ilmoitettuun käyttötarkoitukseen, koiran koon ja rodun mukaan.

Huom! Tuotteet ovat mittatilaustuotteita ja asiakas vastaa itse mittaamisesta. Mittausvirheestä johtuvaa vikaa ei korvata eikä tuotetta vaihdeta. Ole siis huolellinen, kun otat mittoja ja pyydä tarvittaessa apua.

Mikäli tuote vastaa tilauksen yhteydessä annettuja mittoja ja tuotetta voi käyttötarkoituksensa mukaisesti käyttää, on se tilauksen mukaisesti oikein tehty. Tilauksesta tuotteeseen voidaan tehdä muutoksia myöhemminkin , mutta asiakas vastaa kaikista postikuluista sekä uuden osan hinnasta. Jalen ei veloita korjausompeleista jos tuote ei sellaisenaan ole sopiva käyttötarkoitukseensa.

*>HUOM: Kaikki lukot tulisi säännöllisesti huoltaa: jäänesto /lukkoöljy/aseöljy estävät toimintahäiriöt. Lisäksi seuraa aina varusteiden kuntoa! <

Reklamaatiot ja palautukset

Kaikki reklamaatiot tulee tehdä kirjallisena sähköpostiin! Eli jalenk9gear@gmail.com

Jos huomaat että, ompeleet on jostain syystä auennut takuun aikana, niin viallisen tuotteen palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella. Palauttamattomia tuotteita ei korvata.

Takuutuote lähetetään kotiovelle Rusthollintie 13,10620 Tammisaari ,0414617827  tai K-Supermarket Rautatienkatu 19, 10600 Tammisaari.

Takuuvaihto/korjatut tuotteet ovat uusia, samanlaisia / saman tyyppisiä ja ne toimitaan valmistajan kustannuksella takaisin asiakkaalle.

Kuluttajasuojalaki

Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalle mittatilaustyönä tehdyllä tuotteella ei ole palautusoikeutta, muutoin kuin jos se on viallinen. Viallisella tuotteella on normaali 14 vrk:n palautusoikeus. (Kuluttajansuojalaki 6.luku, 16)

Asiakas vastaa itse verkkokaupasta tilaamansa tuotteen sopivuudesta.

Asiakas on vastuussa, mikäli tilaa lemmikilleen ali-/ylimitoitetun tuotteen. Tuotteiden käyttö riehakkaalla, vetävällä, remmirähjäävällä ja/tai karkailevalla koiralla on aina omistajan vastuulla. Koiran omistaja vastaa aina koiran muille aiheuttamasta vahingosta, eikä tuotteiden käyttö vähennä tätä vastuuta vahingon sattuessa.