Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

JALEN TUOTETAKUU

Jalen antaa 12 kk takuun tuotteen ompeleille (12 kk ostospäivästä) tai lyhyeen ajan sisällä rikkoutunut lukko ( 1kk ostospäivästä) kuittia vastaan.

Huomaathan ettei takuuseen kuulu:

-Starmark pallo ja pallon nauha (grip/Biothane).

-mitkään alennuksessa olevat tuotteet.

-huolimattomasta käsittelystä aiheutuneet rikkoutumiset (esim. koira purrut hihnan rikki).

-tuotteen normaali kuluminen (materiaalit kuluu, haurastuu ja haalistuu ajan kuluessa, eikä yli 12 kk vanhoja, kuluneita tuotteita vaihdeta uusiin)

-tuotteen väärinkäytöstä johtuvia vikoja ei korjata.

-Pestäessä kankaaseen tulevia värivirheitä ei korvata. Pese siis tuote/tuotteet sopivan miedolla pesuaineella, 40 asteessa.Pesukoneeseen laitettaessa tulee lukko suojata ettei se vahingoitu.

Tuotevastuu

Fma Jaana Alen ei vasta huolimattomasta tai virheellisestä käytöstä normaalista kulumisesta johtuvia vikoja tai annettujen käyttöohjeiden vastaisesta tuotteiden käyttämisestä eikä välillisistä vahingoista ihmisille sekä eläimille.

Tuotteet valmistetaan tilauksesta yksilöllisesti juuri sinulle ja koirallesi, ilmoitettuun käyttötarkoitukseen, koiran koon ja rodun mukaan.


Huom! Tuotteet ovat mittatilaustuotteita ja asiakas vastaa itse mittaamisesta. Mittausvirheestä johtuvaa vikaa ei korvata eikä tuotetta vaihdeta.Ole siis huolellinen, kun otat mittoja ja pyydä tarvittaessa apua.

MITTAUSOHJE

Mikäli tuote vastaa tilauksen yhteydessä annettuja mittoja ja tuotetta voi käyttötarkoituksensa mukaisesti käyttää, on se tilauksen mukaisesti oikein tehty.

Tilauksesta tuotteeseen voidaan tehdä muutoksia myöhemminkin (esim. vaihtaa lukko), mutta asiakas vastaa kaikista postikuluista sekä uuden osan hinnasta. Jalen ei veloita korjausompeleista jos tuote ei sellaisenaan ole sopiva käyttötarkoitukseensa.


*>HUOM: Kaikki lukot tulisi säännöllisesti huoltaa: jäänesto /lukkoöljy/aseöljy estävät toimintahäiriöt. Lisäksi seuraa aina varusteiden kuntoa!<


Reklamaatiot ja palautukset

Kaikki reklamaatiot tulee tehdä kirjallisena sähköpostiin! Eli jalenk9gear@gmail.com

tai lomakkeen kautta:

TAKUULOMAKE


Jos huomaat että, ompeleet ( lukon ja nauhan välinen ommel)on jostain syystä auennut takuun aikana, niin viallisen tuotteen palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella ja korjatun tuotteen lähetetään valmistajan kustannuksella takaisin asiakkaalle.

Asiakas lähettää tuotteen osoitteeseen Jalen K9 Gear, Rusthollintie 13, 10620 Tammisaari.

Palauttamattomia tuotteita ei korvata.

Takuuvaihto/korjatut tuotteet ovat uusia, samanlaisia / saman tyyppisiä ja ne toimitaan valmistajan kustannuksella takaisin asiakkaalle.


Reklamaatioapuri:

https://mallipohja.fi/reklamaatio

https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta/reklamaation-...

HIHNOJEN LUKOT:

https://www.jalen.fi/hihnojen-lukko

HIHNOJEN NAUHAT:
https://www.jalen.fi/hihnojen-nauhat


Kuluttajasuojalaki

Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalle mittatilaustyönä tehdyllä tuotteella ei ole palautusoikeutta, muutoin kuin jos se on viallinen. Viallisella tuotteella on normaali 14 vrk:n palautusoikeus. (Kuluttajansuojalaki 6.luku, 16)

Asiakas vastaa itse verkkokaupasta tilaamansa tuotteen sopivuudesta.


Asiakas on
vastuussa, mikäli tilaa lemmikilleen ali-/ylimitoitetun tuotteen.
Tuotteiden käyttö riehakkaalla, vetävällä, remmirähjäävällä
ja/tai karkailevalla koiralla on aina omistajan vastuulla. Koiran
omistaja vastaa aina koiran muille aiheuttamasta vahingosta, eikä
tuotteiden käyttö vähennä tätä vastuuta vahingon sattuessa.