Y-valjas (PK liivin muokkaus)

Custom made vahva valjas.säädettävä.Sallittu kokeessa.

Valjaisiin saa myös kahva,metallirengas ja brodeerattu nimen,Hinta määräytyy valittujen materiaalien mukaan.Alumiinilukko.

Asiakkaan oma PK liivi lähetetään muokattavaksi Rusthollintie 13,10620 Tammisaari.

Laita lisätietokohtaan: koiran mitat ja valjaan väri.

Muokkaan valjaita esim PK-liiviä josta kuminauha on rispaantunut rikki, kuminauha ei pitkään kestä. Vaihtoehtona on ommella uusi kuminauha tai nylon nauha, joka kestää paremmin treeneissä!

Omalle koiralle vaihdoin muutama vuosi sitten mil-spec nauhaan vanhaan PK-liiviin, koska vanha oli rispaantunut rikki, harrastetaan metsäjälkeä ja esineruudussa koiralla pitää olla PK-liivit päällä.
Kaikissa lajeissa joissa koira työskentelee vapaana, koiralla tulee olla päällä liivit joissa on tunnistettavissa Palveluskoiraliiton logo..
Otin myös selvää Palveluskoiraliitolta saanko käyttää muunneltua liiviä kokeessa ja kyllä, Palveluskoiraliitto kuitenkin suosittelee että käytetään kuminauhalla olevaa PK-liiviä joka koiran kiinni jäädessä antaa periksi. Viestikoirilla turvallisuus on kaikkein tärkeintä turvallisen liivin suhteen kun työskentelevät kaukana ohjaajasta.
Asiakkaan pyynnöstä olen valmistanut ja muokannut asiakkaan omat liivit ja laittanut ekstrana pyynnöstä siihen kahvan, metallirenkaan, brodeerauksen, pehmusteen, eri levyisiä nauhoja ja kuoseja ,Ihan millaista on toiveena.

Valitse variaatio:

Alkaen 53.00 €
Please select variants first