KONG FROG, INLANDSIS, TWISTLOCK

uusi

-KONG FROG  Erittäin suosittu lukko ammattikäyttöön, vaativiin treeneihin ja työkoirille. Lukot ovat tehty alumiinista ja lukon murtolujuus on todella korkea. Nämä lukot eivät aukea vahingossakaan eivätkä mene rikki vaikka koira yhtäkkiä vetää, riuhtoo, pelästyy tms.

Kong frog-lukon murtolujuus: 2651kg. Koko 89mm x 51mm ja painaa vain 50g.

-Inlandsis Stronglight Carabiner on vahva twistlock lukko joka on varma käytössä! Siinä on nopeakäyttöinen twistlock-portti, joka aukeaa 90 astetta kääntämällä ja lukittuu automaattisesti. Vetolujuus 8 kN,painaa 45 grammaa,pituus 95mm.Lukko sopii valjakkourheiluun, suojeluun ja muuhun harrastus- sekä arkikäyttöön.

-TWISTLOCK SULKURENGAS Erittäin Kevyt ja tukeva alumiinilukko, Twistlock-sulkurengas, jossa on automaattinen lukitus turvallisuuden lisäämiseksi. Lukko pyörii kääntölavalla, joten nauha ei pääse kiertymään. Nopeakäyttöinen Twist-Lock (käännä-avaa) lukko on suositeltava valinta ettei koirasi pääse vapaaksi. Automaattilukituksen ansiosta lukko ei voi jäädä lukitsematta. Hyvä valinta ja helppo käyttää.Murtolujuus 400kg. Pituus 85mm, leveys 38mm, portin aukeama 13mm, nauhalenkin leveys 20mm.


Valitse variaatio:

Alkaen 14,90 €