JALEN Y-valjaat taktiset cobra GT lukolla *Mittatilaustuote

Mittojen mukaan valmistetut ja suunnitellut säädettävät Mil-Spec taktiset Y-valjaat virkakoirille ,työkoirille sekä harrastuskoirille. Valjaat ovat valmistettu mil-spec polyamid nauhasta, jonka vuoksi ne istuvat erittäin hyvin koiran päälle, eivät kierrä ja niiden muoto pysyy! Valjaat pitävät lavan vapaana, eivätkä estä koiran liikkeitä. Valjaat ovat myös jämäkät, eikä tarvitse pelätä, että menisivät rikki.

Valjaat ovat 5cm leveät. Valjaissa Cobra GT lukko ( muovi) murtolujuus 227kg

Selässä on velcro paikka tarroille.(cordura ja mesh)

Cordura coyote,musta,olive ja tropic.

Mesh musta ja olive.

( Polyamid nauha on paljon vahvempi ja kulutusta kestävää materiaalia kuin turvanauhaa(nylon).Nauha on 5cm leveä,ommellaan nauha kaksinkertaisena.

Valjaan ergonominen muotoilu on mukava ja koira pystyy liikkumaan luonnollisesti. Pehmeä ja leveä rintakappale jakaa siihen kohdistuvan vedon tasaisesti. Säädettävä kaulan- ja rinnanympärys viimeistelee hyvän istuvuuden.

Lisätietokohtaan laitat koiran mitat ja valjaiden väri,velcropaikan väri,ja muuta toiveita.

Hyvin istuvat valjaat ovat tärkeät.
Siksi valmistan jokaisen valjaan käsityönä koirasi mittojen mukaan,jotta sinä saat koirallesi juuri oikeankokoiset valjaat.

Valjaat on täysin säädettävissä koiran eri vartalomallien mukaan.

Verkkokaupan tuotekuvat toimivat malliesimerkkeinä -Jokainen tuote valmistetaan yksitellen käsityönä

*Mittatilaustuote: valmistan tuotteen yksilöllisesti juuri sinulle ja koirallesi käyttötarkoituksen koon ja rodun mukaan. Tuotteet eivät ole valmiina varastossa. 


Valitse variaatio:

Alkaen 153,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua