JALEN BioThane® 19mm treeniliina 1m-7m

Erittäin laadukas BioThane-liina, 19mm leveä. BioThane liinat ommellaan teollisuuskoneella ja vahvalla kulutusta kestävällä langalla.

Lisätieto kohtaan laitat väritoive:

Varaston värit vaihtelevat!

Laita halutessasi useampi väritoive siltä varalta, ettei haluamaasi väriä ole saatavilla!

Alkuperäinen Bio Thane on patentoitu tuotemerkki. BioThane on ainutlaatuinen materiaali joka on kehitetty kovaan ja vaativaan käyttöön. Yhdysvaltojen armeija käyttää sitä sen äärimmäisen kestävyyden ja huippuominaisuuksien vuoksi.

BioThane kestää pakkasta jopa -40C, ei jähmety pakkasella eikä se ime kosteutta, joten se sopii erinomaisesti koirien taluttimiin ja treeniliinoihin.

BioThane on nahan tuntuinen ja näköinen materiaali, mutta ei vaadi säännöllistä huoltoa. Puhdistuu kostealla liinallapyyhkimällä tai vesihanan alla.

Nauhan pinta on päällystetty PVC/TPU-pinnoitteella ja nauhan sisällä kulkee polyesterinauhaydin, joka tekee nauhasta erittäin kestävä.

Se ei haperru eikä kuivu vanhetessa, eikä homehdu. Se ei mene rikki hankauksessa.

Paksuus: 2.5mm 

Vetolujuus: 340kg 

Paino: 52g/m

Valmistusmaa: USA

Helppo puhdistaa, Ei ime hajuja, 100% vedenpitävä, Ei veny, Paremman ominaisuudet kuin nahassa, ei sisällä latexia, 100% vegaaninen, Pehmeä ja kevyt -kuitenkin paras pito hanskoilla. Biothane on liukas märkänä.

*Mittatilaustuote: valmistan tuotteen yksilöllisesti juuri sinulle ja koirallesi käyttötarkoituksen koon ja rodun mukaan. Tuotteet eivät ole valmiina varastossa. 

Valitse variaatio:

Alkaen 21,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua