JALEN taktiset Y-valjaat

Mittojen mukaan valmistetut ja suunnitellut säädettävät Mil-Spec taktiset Y-valjaat virkakoirille ,työkoirille sekä harrastuskoirille. Valjaat ovat valmistettu mil-spec polyamid nauhasta, jonka vuoksi ne istuvat erittäin hyvin koiran päälle, eivät kierrä ja niiden muoto pysyy! Valjaat pitävät lavan vapaana, eivätkä estä koiran liikkeitä. Valjaat ovat myös jämäkät, eikä tarvitse pelätä, että menisivät rikki.

Valjaat ovat 5cm leveät,rinnassa neopreenipehmuste ja corduraa.

On myös mahdollista jättää pois rintapehmuste.

Selässä on velcro paikka tarroille.(cordura ja mesh)

Cordura coyote,musta,olive ja tropic.

Mesh musta ja olive.

( Polyamid nauha on paljon vahvempi ja kulutusta kestävää materiaalia kuin turvanauhaa(nylon).Nauha on 5cm leveä,ommellaan nauha kaksinkertaisena.

Valjaan ergonominen muotoilu on mukava ja koira pystyy liikkumaan luonnollisesti. Pehmeä ja leveä rintakappale jakaa siihen kohdistuvan vedon tasaisesti. Säädettävä kaulan- ja rinnanympärys viimeistelee hyvän istuvuuden.

Lisätietokohtaan laitat koiran mitat ja valjaiden väri,velcropaikan väri,ja muuta toiveita.

Hyvin istuvat valjaat ovat tärkeät.
Siksi valmistan jokaisen valjaan käsityönä koirasi mittojen mukaan,jotta sinä saat koirallesi juuri oikeankokoiset valjaat.

Valjaat on täysin säädettävissä koiran eri vartalomallien mukaan.

Pelastus-ja Etsijäkoira

Ompelen tarvittaessa etsintävaljaisiin valmiiksi Vapepa-kangasmerkin sekä Suomen Pelastuskoiraliiton kangasmerkin,merkit ompelen kiinni selkään tulevaan softshell kankaseen,myös karhukellolle ja valolle ompelen selkään pieni nauha josta voi kiinnittää valon ja kellolle.Asiakas lähettää kangasmerkit.

*Verkkokauppan tuotteet ovat mittatilauksia.Tuotteet eivät ole valmiina varastossa. Ne valmistetaan tilauksesta yksilöllisesti juuri sinulle ja koirallesi käyttötarkoituksen koon ja rodun mukaan.

Choose a variant:

Starting at 140.00 €