Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mittatilaus ja tuotesarjojen ohella teen myös muokkauksia .Vaihdan lukkoja, muokkaan flexejä ym.

Muokkaan myös asiakkaan valjaita esim PK-liiviä josta kuminauha on rispaantunut rikki, kuminauha ei pitkään kestä. Vaihtoehtona on ommella uusi kuminauha tai nylon nauha, joka kestää paremmin treeneissä!

Omalle koiralle vaihdoin vuosi sitten mil-spec nauhaan vanhaan PK-liiviin, koska vanha oli rispaantunut rikki, harrastetaan metsäjälkeä ja esineruudussa koiralla pitää olla PK-liivit päällä.
Kaikissa lajeissa joissa koira työskentelee vapaana, koiralla tulee olla päällä liivit joissa on tunnistettavissa Palveluskoiraliiton logo..
Otin myös selvää Palveluskoiraliitolta saanko käyttää muunneltua liiviä kokeessa ja kyllä, Palveluskoiraliitto kuitenkin suosittelee että käytetään kuminauhalla olevaa PK-liiviä joka koiran kiinni jäädessä antaa periksi. Viestikoirilla turvallisuus on kaikkein tärkeintä turvallisen liivin suhteen kun työskentelevät kaukana ohjaajasta.
Asiakkaan pyynnöstä olen valmistanut ja muokannut asiakkaan omat liivit ja laittanut ekstrana pyynnöstä siihen kahvan, metallirenkaan, brodeerauksen, pehmusteen, eri levyisiä nauhoja ja kuoseja ,Ihan millaista on toiveena.

Hinta määräytyy valittujen materiaalien ja koon mukaan.

Valjaan hinta alk 45€


Vaihdan myös hihnoihin lukkoa ja vaihdan myös uusi nauha lukkoihin,esim jos hihna on kulunnut mutta lukko on hyvässä kunnossa niin voin vaihtaa siihen uuden hihnan,älä siis heitä lukko pois.

Lukkovaihto alk 5€ + materiaalin alk 5€ + toimituskulu

Hinta määräytyy valittujen materiaalien ja koon mukaan.