MITTATILAUS
JALEN-tuotesarjojen JALEN SHOP ohella valmistan myös yksilöllisiä, personoituja mittatilaustuotteita asiakkaan toiveiden mukaan. Tuotteet räätälöidään yhdessä ja asiakas valitsee materiaalit.
Esim jos et löydä sopivaa tuotetta shopista niin mittatilauksella saat sentilleen sen mittaisen minkä haluat.

MATERIAALIT - sivulta löydät infoa JALEN käyttämistä materiaaleista.

Hihnojen nauhat   Hihnojen lukko     Pantojen lukko    Pantojen nauha     Brodeeraus     Pehmusteet  Heijastin

HUOM:Mittatilaustuotteiden Valmistus/toimitusaika on tällähetkellä 5-6 viikkoa Koska valmistan tuotteita jälleenmyyjille niin yksittäisille mittatilauksilla on pitempi toimitusaikaa.Viestien vastaukset myös venyy koska ompelu vie paljon aikaa.Pahoittelen tästä! Jos kuitenkin jaksat odottaa vastausta ja tilausta niin laita tilaus tai hintatiedustelua  lomakkeen kautta :) PS suunta antavia hintoja löydät SHOPISTA :) 

MAKSAMINEN

-MobilePay 0414617827 

-Tilisiirto. Tilinumero: FI44 5549 6620 0941 06 JALEN

-Lasku

Mittatilaustuotteet maksetaan etukäteen.

Saat sähköpostiisi laskun / maksutiedot tilaamastasi tuotteesta, kun hinta ja tuotteet on vahvistettu .

TOIMITUSAIKA JA -TAPA

-Postipaketti. hinta alk 5.90€- 7.90€   Oma posti 

Mittatilaustuotteiden Valmistus/toimitusaika on yleensä 4-5 viikkoa maksun saapumisesta, ruuhka-aikoina(kesäkausi) vahvistamme aikataulun erikseen.Koska valmistan  tuotteita jälleenmyyjille niin yksittäisille mittatilauksilla on pitempi toimitusaikaa. Jälleenmyyjätilaukset ja jalen shopista ostettuja mittatilaus tuotteita hoidan aina järjestyksessä ensimmäisenä!

 Hinnat sis. ALV 24%, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin

Tuotteet valmistetaan tilauksesta yksilöllisesti juuri sinulle ja koirallesi, ilmoitettuun käyttötarkoitukseen, koiran koon ja rodun mukaan. Tuotteet ovat mittatilaustuotteita ja asiakas vastaa itse mittaamisesta. Mittausvirheestä johtuvaa vikaa ei korvata eikä tuotetta vaihdeta. Ole siis huolellinen, kun otat mittoja ja pyydä tarvittaessa apua.
INFO -sivulta löydät koiran mittausohje! Mikäli tuote vastaa tilauksen yhteydessä annettuja mittoja ja tuotetta voi käyttötarkoituksensa mukaisesti käyttää, on se tilauksen mukaisesti oikein tehty. Tilauksesta tuotteeseen voidaan tehdä muutoksia myöhemminkin (esim. vaihtaa lukko), mutta asiakas vastaa kaikista postikuluista sekä uuden osan hinnasta.