LUKOT ja METALLIOSAT

TWISTLOCK SULKURENGAS Erittäin Kevyt ja tukeva alumiinilukko, Twistlock-sulkurengas, jossa on automaattinen lukitus turvallisuuden lisäämiseksi. Lukko pyörii kääntölavalla, joten nauha ei pääse kiertymään. Nopeakäyttöinen Twist-Lock (käännä-avaa) lukko on suositeltava valinta ettei koirasi pääse vapaaksi. Automaattilukituksen ansiosta lukko ei voi jäädä lukitsematta. Hyvä valinta ja helppo käyttää.Murtolujuus 400kg.

KONG FROG LUKKO. Erittäin suosittu lukko ammattikäyttöön, vaativiin treeneihin ja työkoirille. Lukot ovat tehty alumiinista ja lukon murtolujuus on todella korkea. Nämä lukot eivät aukea vahingossakaan eivätkä mene rikki vaikka koira yhtäkkiä vetää, riuhtoo, pelästyy tms. 

 Kong frog-lukon murtolujuus: 2651kg.Koko 89mm x 51mm ja painaa vain 50g.

Kong Frog 360 kierteenpoistajalla. murtolujuus: 2345kg.Lukon koko 130mm x 51mm ja painaa 135g

Inlandsis Stronglight Carabiner on vahva twistlock lukko joka on varma käytössä! Siinä on nopeakäyttöinen twistlock-portti, joka aukeaa 90 astetta kääntämällä ja lukittuu automaattisesti. Vetolujuus 8 kN,painaa 45 grammaa,pituus 95mm.Lukko sopii valjakkourheiluun, suojeluun ja muuhun harrastus- sekä arkikäyttöön.

BGB Orsa Sweden -lukko on prässätty teräslevyistä, minkä ansiosta se on erittäin kestävä. Lukon koko on kuitenkin tärkeää valita oikein, sillä liian suuri lukko suhteessa kiinnitysrenkaan kokoon saattaa aueta itsestään. Joissain tilanteissa myös sopivan kokoinen bgb-lukko on päässyt aukeamaan itsestään, kun se on esimerkiksi osunut johonkin

Teräksestä valmistettu pistoolilukko

Murtolujuus S:166kg, M:197kg, L:260kg

Pistoolilukko saattaa aueta vahingossa, jos liipasin ottaa kiinni johonkin esimerkiksi koiran pyörähtäessä ympäri nopeasti. 

RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ VALMISTETTU PISTOLUKKO. Nämä ovat kestävämpiä kuin tavalliset kromi pistoolilukot.Murtolujuus 350kg. Pistoolilukko saattaa aueta vahingossa, jos liipasin ottaa kiinni johonkin esimerkiksi koiran pyörähtäessä ympäri nopeasti.

MESSINKI PISTOOLILUKKO

 Messinkilukkoa käytetään valjakkovarusteisiin koska se ei jäädy ja on säänkestävä. Lukko valmistetaan usein hiekkavalulla, ja ne ovat yleensä kestävämpiä kuin sinkkilukot. Messinki joustaa paljon ennen kuin murtuu.Murtolujuus 250kg

Pistoolilukko saattaa aueta vahingossa, jos liipasin ottaa kiinni johonkin esimerkiksi koiran pyörähtäessä ympäri nopeasti. 

ALUMIINILUKKO Lukko on valmistettu alumiinista, lukko on erittäin kevyt.Lukon murtolujuus on 400kg.  lukko suhteessa kiinnitysrenkaan kokoon saattaa aueta itsestään. Joissain tilanteissa lukko on päässyt aukeamaan itsestään, kun se on esimerkiksi osunut johonkin.

AustriAlpin COBRA® QUICK RELEASE, 38mm ja 50mm, PRO STYLE The locking mechanism of the COBRA® PRO STYLE is an evolution of the COBRA® THE ORIGINAL which guarantees an even safer application. In addition, a larger cut-out on the backside of the COBRA® PRO STYLE prevents dirt, dust, ice or snow from getting caught in the buckle, which increases its performance capabilities and lifetime even more. BREAKING LOAD TENSILE STRENGTH 9kN BREAKING LOAD LOOP CONFIGURATION 18 kN WEIGHT 81g

GT COBRA®  QUICK RELEASE,   38mm ja 50mm murtolujuus 227kg

ALU-MAX® alumiini pikalukko, koko 38mm, 50mm Murtolujuus 226kg

RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ VALMISTETTU MARTINGALE ketju, vahva ketju, sopii 40mm ja 50mm leveään nauhaan. vetolujuus on 500kg

50mm musta D-teräs,suomalainen milspec tuote,D-rengas on erittäin vahva.4mm paksu.Murtolujuus 500kg, painaa 45g.

50mm Riggers belts and Military K9 Harness's. Dark plated (ideal for tactical use) Parachute Harness Triangle Drop Forged Alloy Steel Proof Load 2500lbs - 1133 Kilos Weight (Approx) 1.5ozCadium Plated( 43g )

ALU-MAX® alumiini pikalukko, matta musta, 25mm, murtolujuus 236kg

Kaikki lenksut ovat laadukkaita, kestäviä sekä hitsattuja ja ne takaavat maksimaalisen lujuuden vaativissakin olosuhteissa.Murtolujuudet 15mm / 150kg- 50mm/ 500kg

SPRENGER kierteenpoistaja, 25mm, murtolujuus 750kg

Muovinen pikalukko, lukitus mekanismi, koot 20mm, 25mm, 30mm murtolujuudet 55kg-120kg

Paniikkilukko mahdollistaa koiran vapauttamisen hyvin nopeasti
Paniikkilukko mahdollistaa koiran vapauttamisen hyvin nopeasti