LUKOT ja METALLIOSAT

TWISTLOCK SULKURENGAS Erittäin Kevyt ja tukeva alumiinilukko, Twistlock-sulkurengas, jossa on automaattinen lukitus turvallisuuden lisäämiseksi. Lukko pyörii kääntölavalla, joten nauha ei pääse kiertymään. Nopeakäyttöinen Twist-Lock (käännä-avaa) lukko on suositeltava valinta ettei koirasi pääse vapaaksi. Automaattilukituksen ansiosta lukko ei voi jäädä lukitsematta. Hyvä valinta ja helppo käyttää. Murtolujuus 400kg. lukon koko 8 x 4cm.

Inlandsis Stronglight Carabiner on vahva twistlock lukko joka on varma käytössä! Siinä on nopeakäyttöinen twistlock-portti, joka aukeaa 90 astetta kääntämällä ja lukittuu automaattisesti. Vetolujuus 8 kN,painaa 45 grammaa,pituus 95mm.. Tämä lukko ei aukea vahingossakaan eivätkä mene rikki vaikka koira yhtäkkiä vetää, riuhtoo, pelästyy tms.

Lukko sopii valjakkourheiluun, suojeluun ja muuhun harrastus- sekä arkikäyttöön.

Kevyt alumiinilukko, musta, Helppokäyttöinen ruuvilukitus lukko on suositeltava valinta ettei koirasi pääse vapaaksi. lukon koko 6.5cm x 2,5cm. lukon murtolujuus on 460kg. Lukko ei sovi ison D metallirenkaan, 4mm.

KONG FROG LUKKO. Erittäin suosittu lukko ammattikäyttöön, vaativiin treeneihin ja työkoirille. Lukot ovat tehty alumiinista ja lukon murtolujuus on todella korkea. Nämä lukot eivät aukea vahingossakaan eivätkä mene rikki vaikka koira yhtäkkiä vetää, riuhtoo, pelästyy tms. Kong frog-lukon murtolujuus: 2651kg.Koko 89mm x 51mm ja painaa vain 50g. Lukot on valmistettu Italiassa.

MESSINKI PISTOOLILUKKO

 Messinkilukkoa käytetään valjakkovarusteisiin koska se ei jäädy ja on säänkestävä. Lukko valmistetaan usein hiekkavalulla, ja ne ovat yleensä kestävämpiä kuin sinkkilukot. Messinki joustaa paljon ennen kuin murtuu.Murtolujuus 250kg

Pistoolilukko saattaa aueta vahingossa, jos liipasin ottaa kiinni johonkin esimerkiksi koiran pyörähtäessä ympäri nopeasti. 

RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ VALMISTETTU PISTOLUKKO. Nämä ovat kestävämpiä kuin tavalliset kromi pistoolilukot.Murtolujuus 350kg. L:8x3cm. 

 Pistoolilukko saattaa aueta vahingossa, jos liipasin ottaa kiinni johonkin esimerkiksi koiran pyörähtäessä ympäri nopeasti.

BGB Orsa Sweden -lukko on prässätty teräslevyistä, minkä ansiosta se on erittäin kestävä. BGB S:5.5x2cm. M:6.5x2,4cm. 

Lukon koko on kuitenkin tärkeää valita oikein, sillä liian suuri lukko suhteessa kiinnitysrenkaan kokoon saattaa aueta itsestään. Joissain tilanteissa myös sopivan kokoinen bgb-lukko on päässyt aukeamaan itsestään, kun se on esimerkiksi osunut johonkin

Teräksestä valmistettu pistoolilukko

Murtolujuus S:166kg, M:197kg, L:260kg

Pistoolilukko S:6x2,5cm. M:7x3cm. L:8x3cm. 

Pistoolilukko saattaa aueta vahingossa, jos liipasin ottaa kiinni johonkin esimerkiksi koiran pyörähtäessä ympäri nopeasti. 

Musta pistoolilukko, murtolujuus 230kg, lukon koko 8cm x 3cm. Pistoolilukko saattaa aueta vahingossa, jos liipasin ottaa kiinni johonkin esimerkiksi koiran pyörähtäessä ympäri nopeasti.

SPRENGER kierteenpoistaja, 25mm, murtolujuus 750kg

ALUMIINILUKKO Lukko on valmistettu alumiinista, lukko on erittäin kevyt.Lukon murtolujuus on 400kg, lukon koko 7x3cm. 

 lukko suhteessa kiinnitysrenkaan kokoon saattaa aueta itsestään. Joissain tilanteissa lukko on päässyt aukeamaan itsestään, kun se on esimerkiksi osunut johonkin.

RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ VALMISTETTU PANIIKKILUKKO

1. 12cm x 6cm, murtolujuus 3800kg 

2. 10cm x 5.5cm, murtolujuus 3800kg

3. 6.5cm x 4cm, murtolujuus 2800kg

4. 5cm x 3cm, murtolujuus 1800kg


AustriAlpin GT COBRA® Polymer  QUICK RELEASE,   38mm ja 50mm murtolujuus 227kg

AustriAlpin COBRA® STYLE QUICK RELEASE, aluminium, 38mm ja 50mm leveä.

Cobra lukko käytetään kiipeilyvarusteessa sekä turvavaljaissa (putoamissuojavaljaat)

 Erittäin suosittu lukko ammattikäyttöön, vaativiin treeneihin ja työkoirille. Lukot ovat tehty alumiinista ja lukon murtolujuus on todella korkea. Nämä lukot eivät aukea vahingossakaan eivätkä mene rikki vaikka koira yhtäkkiä vetää, riuhtoo, pelästyy tms.  

PRO STYLE The locking mechanism of the COBRA® PRO STYLE is an evolution of the COBRA® THE ORIGINAL which guarantees an even safer application. In addition, a larger cut-out on the backside of the COBRA® PRO STYLE prevents dirt, dust, ice or snow from getting caught in the buckle, which increases its performance capabilities and lifetime even more. BREAKING LOAD TENSILE STRENGTH 9kN BREAKING LOAD LOOP CONFIGURATION 18 kN WEIGHT 81g

ALU-MAX® alumiini pikalukko, koko 40mm, 50mm Murtolujuus 226kg

Vahvasta polyamidistä valmistettu pikalukko, 40mm ja 50mm. Valmistusmaa: Italia

50mm musta D-teräs,suomalainen milspec tuote,D-rengas on erittäin vahva.4mm paksu. Murtolujuus 500kg, painaa 45g.

Kaikki metalliosat ovat laadukkaita, kestäviä sekä hitsattuja ja ne takaavat maksimaalisen lujuuden vaativissakin olosuhteissa. Murtolujuudet 15mm / 150kg- 50mm/ 500kg

Muovinen pikalukko, koot 20mm, 25mm, 30mm,  murtolujuudet 55kg-120kg

ALU-MAX® alumiini pikalukko, matta musta, 25mm, murtolujuus 236kg

RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ VALMISTETTU MARTINGALE ketju, vahva ketju, sopii 40mm ja 50mm leveään nauhaan. vetolujuus on 500kg