KÄYTTÖEHDOT

Voimassa 29.11.2022 alkaen  JALEN  2541350-6

Tervetuloa virallisempaan osioon.

Tutustuthan näihin ehtoihin huolella, jotta kaikki onnistuu kaikkien osalta hyvin! Nämä käyttöehdot koskevat kuluttaja-asiakkaita.Tilatessasi verkkokaupasta mittatilaus tuotteen sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

YLEISTÄ

JALEN valmistaa ja myy JALEN-tuotesarjaa jälleenmyyjille ja  mittatilaustyönä tehtyä tuotteita. Tilauksen yhteydessä ilmoitettavaa sähköpostiosoitetta tarvitaan ainoastaan tilauksen käsittelemistä varten. Emme lähetä uutiskirjeitä, mainoksia tai muita viestejä sähköpostitse. Ilmoitettuja sähköpostiosoitteita/henkilöiden nimiä ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tuotteiden hinnoissa on Suomen arvonlisävero 24 %.  Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. 

Tilaaminen

JALEN mittatilauksia voi ostaa verkkokaupan kautta. 

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Mikäli tuotteen kohdalla näkyy teksti "mittatilaustuote" se tarkoittaa, että valmistan tuotteen yksilöllisesti juuri sinulle ja koirallesi käyttötarkoituksen koon ja rodun mukaan ja aloitan valmistuksen vasta kun tilaus on maksettua. Tarkemmat tilausohjeet löytyvät Verkkokaupan tilausohje

Tuotteen valmistusaika

Verkkokaupan mittatilaustuotteen valmistusaikaa on noin 4-6 viikkoa + postitus.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Ilmoitan myös mahdollisista viivästyksistä / ruuhkista verkkokauppan etusivulla.

Isomman erän tuotteen valmistusaika on noin 15-24 viikkoa

Toimitustavat ja -kulut

-Postipaketti alk. 9.90€

Postipaketti toimitetaan osoitteen perusteella pääsääntöisesti annetun postinumeroalueen sisällä osoitetta lähimpänä olevaan Postin noutopisteeseen ja vastaanottaja saa saapumisilmoituksen nopeasti tekstiviestinä,voit seurata pakettin kulkua omaposti sovelluksessa. Postipaketin säilytysaikaa on 7 päivää

-Nouto ilmainen

Maksaminen ja maksutavat

-Ennakkomaksu/Tilisiirto

verkkokauppan tuotteet maksetaan etukäteen. Heti tilauksen jättämisen jälkeen sinulle lähetetään sähköpostiin automaattinen tilausvahvistus, jossa näkyvät mm. tilaamasi tuotteet, tilauksen loppusumma. Saat sähköpostiin maksutiedot tilaamastasi tuotteesta kun hinta/tuote on vahvistettu. 

Mikäli maksua ei suoriteta 3 päivän kuluessa eräpäivästä, tilaus poistetaan automaattisesti tietokannasta.

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, joten huomioithan tämän aina kun teet tilausta.

Asiakkaan lähetettyä tilauksen, on tehty sopimus sitova. Tilauksen lähettäminen katsotaan sitovaksi sopimukseksi molemminpuolisesti, eikä sitä kumpikaan osapuoli voi yksipuolisesti muuttaa. Molemmat osapuolet ovat sitoutuneet noudattamaan sopimushetkellä voimassa olleita tilaus- ja sopimusehtoja kaikilta osin. Tilauksen tehtyään asiakkaan on katsottu hyväksyneen tilaus- ja toimitusehdot, tuotteen ominaisuudet, voimassa olleet tarjoukset ja toimitusajat, sekä ymmärtäneen esimerkiksi sen, että tuotteen väri voi luonnossa poiketa verkkokaupan sivuilla esitellyistä värimalleista.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

HUOM: MITTATILAUSTUOTTEILLA EI OLE VAIHTO- TAI PALAUTUSOIKEUTTA

Asiakkaalla ei ole kuitenkaan lainkaan oikeutta peruuttaa ns. räätälöityä tuotetta eli tuotetta, joka valmistetaan tai jota muunnellaan Asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toivomusten mukaisesti.

Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta.

Jotta kaupanteko olisi molempia osapuolia miellyttävä, on valmis tuotteilla kuitenkin aina vaihto-oikeus. Asiakas vastaa tällöin tuotteen palautuksesta ja uudelleen lähettämisestä aiheutuneista kustannuksista.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta,perimme toimituskustannukset 8 euron maksu.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä  reklamaatio Postiin.

Tuotevastuu

JALEN ei vasta huolimattomasta tai virheellisestä käytöstä, normaalista kulumisesta johtuvia vikoja tai annettujen käyttöohjeiden vastaisesta tuotteiden käyttämisestä eikä välillisistä vahingoista ihmisille sekä eläimille.

Tuotteet valmistetaan tilauksesta yksilöllisesti juuri sinulle ja koirallesi ilmoitettuun käyttötarkoitukseen, koiran koon ja rodun mukaan.

Huom! Tuotteet ovat mittatilaustuotteita ja asiakas vastaa itse mittaamisesta. Mittausvirheestä johtuvaa vikaa ei korvata eikä tuotetta vaihdeta. Ole siis huolellinen, kun otat mittoja ja pyydä tarvittaessa apua.

Mikäli tuote vastaa tilauksen yhteydessä annettuja mittoja ja tuotetta voi käyttötarkoituksensa mukaisesti käyttää, on se tilauksen mukaisesti oikein tehty. 

Korjaustyöstä ja muokkauksesta 35€/h + toimitus ja mahdolliset uudet materiaalit sekä osat.Pannan / hihnan muokkaus/korjaus (Korjaustyöstä ja muokkauksesta sekä spesiaalimittatilaustyöstä jota vaatii pidempi suunnittelua 35€/h + toimitus ja mahdolliset uudet materiaalit sekä osat)

JAlen ei veloita korjausompeleista jos tuote ei sellaisenaan ole sopiva käyttötarkoitukseensa.

*>HUOM: Kaikki lukot tulisi säännöllisesti huoltaa: jäänesto /lukkoöljy/aseöljy estävät toimintahäiriöt. Lisäksi seuraa aina varusteiden kuntoa! <

Kuluttajasuojalaki

Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalle mittatilaustyönä tehdyllä tuotteella ei ole palautusoikeutta, muutoin kuin jos se on viallinen. Viallisella tuotteella on normaali 14 vrk:n palautusoikeus. (Kuluttajansuojalaki 6.luku, 16)

Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.

Asiakas vastaa itse verkkokaupasta tilaamansa tuotteen sopivuudesta.

Asiakas on vastuussa, mikäli tilaa lemmikilleen ali-/ylimitoitetun tuotteen. Tuotteiden käyttö riehakkaalla, vetävällä, remmirähjäävällä ja/tai karkailevalla koiralla on aina omistajan vastuulla. Koiran omistaja vastaa aina koiran muille aiheuttamasta vahingosta, eikä tuotteiden käyttö vähennä tätä vastuuta vahingon sattuessa.